Välkommen till

Eltrend

Energikontroll Varberg

Eltrend AB i Varberg är en samarbetspartner inom elinstallationer där det krävs hög teknisk kompetens. Vi innehar gedigen yrkeskompetens och kan därmed genomföra arbeten på bästa sätt och uppnå kvalitativa resultat, oavsett om du behöver hjälp med en energikontroll eller smarta hem-lösningar.

Våra Tjänster

Elservice

Smarta hem

Energibesparning

Projektering

Din trygga partner inom el

Vi är företaget för dig som behöver hjälp med elarbeten och energikontroll, som elektriker specialiserar vi oss på elservice, smarta hem, energibesparing och projektering. Vårt huvudfokus ligger på att leverera högkvalitativ och säker elservice som säkerställer att våra kunder har tillgång till en trygg och pålitlig process.

Kontakta oss för att se vad vi kan hjälpa dig med!

Säkra elinstallationer för trygga hem och arbetsplatser

Om oss

Energikontroll Varberg

För oss på Eltrend AB ligger det största fokuset på kvalitet och miljö. Därför har vi utarbetat en omfattande kvalitetspolicy och miljöpolicy. Dessa ligger till grund för allt vårt arbete och alla våra projekt. Med utgångspunkt i Varberg finns vi tillgängliga för stora delar av Halland.

Vi har ett nära samarbete med Carlaplans Rör AB. Projekt som involverar både el och VVS är därmed inget bekymmer för oss. Här får du heltäckande hjälp.

ELTREND AB

Tjänster

Våra huvudsakliga verksamhetsgrenar – elservice, smarta hem, energibesparing och projektering. Inom dessa områden har vi omfattande kunskaper men vi besitter även kompetens inom övriga elbranschen, vi utför bland annat energikontroll.

Elservice

Få säker och pålitlig el med vår professionella elservice – för en trygg och bekväm vardag. Vi löser dina problem med högkvalitativ och prisvärd service.

Smarta hem

Vi är experter på smarta hem-system och hjälper dig som kund att dra nytta av den senaste tekniken för att automatisera och effektivisera ditt hem. 

Energibesparningar

Energibesparing är en stor del av vårt arbete. Vi arbetar med att hjälpa våra kunder minska sin energiförbrukning och därmed spara pengar på sin elräkning.

Projektering

Få vår hjälp med projektering. Vi har erfarenhet av att arbeta med allt från mindre bostäder till större företagsanläggningar och kan därmed hjälpa dig på bästa sätt.

Energikontroll Varberg
0707-763147
Vagnvägen 3 C, 432 32 Varberg

Energikontroll Varberg

Av oss får du i Varberg med omnejd en säker och pålitlig elinstallation eller energikontroll till konkurrenskraftiga priser. Vi hjälper dig med allt från elservice till smarta hem och energibesparing. Arbetet anpassas efter dina önskemål och behov.

VI ERBJUDER

Elservice

Smarta hem

Energibesparningar

Projektering